FORMACIONS i AssESsORAment


Sobre com dissenyar un projecte de fotografia participativa aplicat al desenvolupament comunitari o per facilitar grups de persones de diferents contextos.
Donem a conèixer eines metodològiques, teòriques que afavoreixin processos participatius, amb la fotografia com a principal instrument.
Acompanyem en la  programació de les accions a mida per implementar-les amb un col·lectiu determinat.

TALLERS DE FOTOGRAFiA PARTICIPATIVA


Realitzem tallers on la fotografia serveix de vehicle per reflexionar sobre aspectes col·lectius i personals que afecten i caracteritzen determinat col·lectiu. Després de la reflexió passem a lacció, que plantegem en termes de creació dobra visual i exposició pública dels resultats.
Brindant les càmeres fotogràfiques i basant-nos en la idea que un fotògraf professional no podrà donar una visió millor que les persones que conviuen amb aquesta realitat.
Combinem altres pràctiques artístiques que considerem poderoses a l’hora de fomentar la creativitat, com és el teatre o el dibuix. Recorrem a dinàmiques i jocs que permeten treballar a favor del treball en equip així com de la confiança en un mateix per poder expressar-se dins del grup.
Finalitzem els processos del grup amb una mostra final de les imatges produïdes en aquests contextos creatius.

SERVeiS DE FOTOGRAFia i VIDEO


Cobrim esdeveniments, fem reportatges, vídeo i fotografia corporativa per a empreses i serveis institucionals.
Construïm juntament amb l’equip de l’empresa/entitat el concepte que es vol reflectir.