INTEGRANTS

Som un equip integrat majoritàriament per dones que provenim del camp audiovisual, psicologia, facilitació de grups, arts. Si vols formar part de La Revelada, contacta’ns, estem encantades de rebre propostes.

soledad soler quesada

Fotògrafa professional, des de fa més de 10 anys dedicada a l’aplicació de la fotografia com a eina de transformació social amb col·lectius vulnerabilitzats.

Màster d”Art per a la transformació social, la inclusió social i el desenvolupament comunitari: Mediació artística’, a la UB, actualment combina el treball professional de fotografia professional amb projectes de creació col·lectiva que vinculen el món de la intervenció social amb la fotografia. Ha centrat el seu treball personal en temes com la identitat i la memòria, especialment en relació a la situació d’exili de l’Argentina que ha viscut amb la seva família.

soledadsoler.com

col·laboradores

MELISsA BANA

Directora, guionista i editora de vídeos.

Veneçolana de naixement i establerta a Espanya amb estudis de ‘Realització d’Audiovisuals i Espectacles’ el 2013 a la ciutat de Granada. Se submergeix al món del cinema de manera autodidacta escrivint, a causa de les dificultats degudes a la seva situació irregular en aquell moment, dirigint i editant fins a 6 curtmetratges amb un clar interès per la temàtica social. Actualment, es troba desenvolupant el primer projecte de llargmetratge.

Cada dia més a prop del tipus de cinema que vol fer i de les històries que vol explicar.

RUT PANUSÉ FEIJÓO

Creadora i projecte de paisatgista.

Des del 2019, formant-se com a Paisatgista a la Universitat Politècnica de Catalunya. Per ella el Paisatge és un estar, una eina de coneixement per a entendre els processos en totes les escales , i una eina per a projectar possibles. 
Ha estudiat fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics del 2007 al 2011. I el primer cicle de Filosofia a la UB.